Kuchařský vzor

Kategorie: Zájmy a kultura
Kuchařský vzor

Koho že mám jako vzor? O co víc by se měl člověk snažit, než si i v dnešním uspěchaném světě dobře a chutně uvařit?

Miluju chlápka jako je Gordon Ramsay... Je neotřelý, vulgární, tvrdý chlapík, který Vás donutí myslet v kuchyni ne jako robota, ale jako člověka... Pomohl minimálně tisíci lidí dostat se zpět na nohy a nahlížet přání zákazníka... Dovedl kuchaře k jejich nejtajnějším rezervám a udělal jim z práce koníčka... Slabé kusy musely ven... Přitom Gordon sám je dle rodiny milý, chápavý, společník, jak se patří, tedy někdy :D Prý... :D

Víte, kdo ho má či dost dlouho měl jako vzor a přiznal to jen v jednom mála extrémně detailních rozhovorů? Náš oblíbený "český Ramsay" Zdeněk Pohlreich :D a musím uznat, že měl pravdu... Ramsay je vážně "Ďábel" v kuchyni :) Jeho pořad "hell's kitchen" v USA sleduje dost lidí a má fanoušky napříč celou zeměkoulí ;)

Což se o Zdeňkovi dle TV dá skoro říct také. V nejednom rozhovoru ale přiznává, že "ano šéfe" je vlastně "takový domluvený divadlo, protože ty hrůzy, co tam předvedou, by nesledoval ani pes" :D Netvrdím, že to řekl doslova, to se dá vyvodit z toho podání, vždyť i ty díly jsou kus od kusu jiný ;) Sám přiznával v nejednom rozhovoru i fakt, že občas si díky jiným vzpomněl na vlastní začátky ;)

A proč na úvod kuchařiny právě tihle dva?
Budu tu sem tam sdílet své úspěchy a neúspěchy v kuchyni a co jsem to "poživatelného" páchal :D ;)

Pokud máte na ty dva nějaký názor, klidně sem s ním pod článek nebo do fóra ;)

Díky všem Marty9xxxx ;)

Komentáře

postPřidat komentář

Nebyly přidány žádné komentáře.