Terr CMS

Kategorie: Začátky
Terr CMS

Proč se mi líbil tenhle systém? Pojďme se spolu podívat, co na něm bylo :)

-Za prvé určitě velikost :) Se svými 387 kB byl doslova muší váha a tak se mnohé dalo poměrně rychle vyřešit, navíc jako pokračovatel po K:CMS, jemuž jsem byl tak dlouho věrný, se dal stáhnout rychle a hned se šlo na věc :D

- GNU/GPL licence, což znamená, že až na "Powered by ...." lze vše editovat pro své potřeby (kupříkladu osobně uvádím "Powered by TerrCMS/Updated by Marty9xxxx *1* ).

- Míval jednodušší upravitelnost stylů - jednak díky editoru css a jednak díky lepší includovatelnosti Indexu :) (ano, ti znalejší tuší správně - phtml soubor ;) ).

- Propracovanější práce s databází, jež do té doby spíše uměly systémy jako Joomla a pod. ;)

- Solidní rozšiřitelností pomocí PHP modulů, jež si pokročilejší mohli dopsat, systém zkrátka nebyl pro všechny :) Ti váhavější museli nakonec někoho "uhnat" ;) , což se povedlo ve více případech :D .

-Rozhodně styly a grafika, byl jemnější a pohledem naoko ladil ;) Navíc byla jistá kompatibilita s nejnovějšími vzhledy pro verzi K:CMS 2.1.1 :)

Kam se poděl? Inu, LMNT Studio ukončilo svou činnost bez hlesu a děsu :O včetně toho, že ani nepípli, že na to kašlou, víceméně... Já v té době byl prostě línej začít s PHP a tím kolem a teď mi to leze do hlavy sakra pomalu :( , ale jde to ;) Snad se polepším :)

Jistě uvedu jen to, že hodlám rozvíjet Sunlight CMS pro neznalejší do podoby snesitelné, ne ale bez malé prácičky ;) ! Kdo chce šetřit, musí makat :) ! Prostě jak už uvedl autor systému, není myšlenkou projektu vzít systém a celý si ho v adminu naklikat ;) ! Na to jsou jiné systémy ;) !

Komentáře

postPřidat komentář

Nebyly přidány žádné komentáře.