Malé a čestné prohlášení

Kategorie: Začátky
Malé a čestné prohlášení

Nejsem a nikdy jsem nebyl...

Vždycky a všude asi bude dost velký problém mě dohledat a odhadnout, co jsem vlastně zač :-)

Protože ale na tento profil nejednou zavítá i nějaká ta společnost, je třeba se revanšovat a poněkud rozšířit mé dobré jméno a hlavně poněkud rozšířit i mé dobré já, nejen to, jak umím na internetu kritizovat a dle jednoho fanouška K:CMS vystupovat pod jiným jménem a identitou než jako pravý AUTOR projektu K:CMS :-D (Nejsem a nebyl jsem nikdy přímým autorem podobného projektu, spíše se dělím o nápady a možnosti i uspořádání tak, aby byl přehled nejen o tom, co se na Fórech probírá a co již bylo řečeno, ale také se snažím poradit dík lepší přehlednosti a snažím se být neobjektivní podpora spíš jako člověk z masa a kostí, co ne všemu může rozumět. Stále se učím.

Z tohoto důvodu mě, prosím, neoznačujte jako autora systému K:CMS nebo K:Board (případně jiných) , jelikož tím nejsem, pouze mě systémy zaujaly a snažím se k nim z vlastních i nově nabytých zkušeností podávat rady a informace, které sám znám!
Rozhodně si nezakládám podivně znějící nicky a přezdívky, nehanobím systémy, nehackuju je nikomu ani nenutím přecházet na Wordpress, Joomlu a jiné, když, jak víte, jsem proti velkým systémům, pro které na osobním webu nemám využití a myslím si, že většina hledá právě malý a šikovný systém pro osobní stránky, web blog nebo jen na malý prezent firmy na webu. ;)

Děkuji za pozornost a přečtení, Marty9xxxx

Komentáře

postPřidat komentář

Nebyly přidány žádné komentáře.