K:CMS/Terr CMS->Sunlight CMS

Kategorie: Začátky
K:CMS/Terr CMS->Sunlight CMS

Co je migrátor V krátkosti o tom, co migrátor je a co je třeba ;)

Zdravím všechny, co se mnou třeba i na "tajňačku" drželi krok a byli systému zuby nechty věrní ;) Děkuji Vám za to a patří Vám můj velký obdiv ;)

Nyní si prosím stáhněte Migrátor

Nástroj Vás provede celým procesem, pouze je nutné mít předem ve stejné databázi už nainstalovanou verzi Sunlight CMS (minimálně 8.0.0), na kterou chcete web přenést ;) Podstatné je také to, že si Migrátor rozbalíte a složku "Migrace" či jakkoliv jinak si ji pojmenujete, přenesete na webhosting. Otevírá se vždy http://vasweb.(sub)domena.cz/Migrace/ (prip. váš název) a zde je soubor, jež se automaticky načte. Ke spojení s databází využívá soubor konfigurace Sunlightu, proto je třeba instalace systému předem a do stejné DB!

Upozorním rovnou, že jelikož se nám (mě a mému kolegovi, jež mě učí a pomáhá s PHP a jehož je migrátor dílem, za což mu patří můj neskonalý dík a vděk ) nepovedlo dobře rozlišit autory článků, vše převodem padá pod admina a je nutné je později zaeditovat pod správné autory ;) Myslím si ale, že je to malá cena s ohledem na to, že Vám tvorba padne na úrodnější půdu a systém bude stále aktuální s ohledem na PHP, MySQL atd ;)

Navíc s dobrými nápady se systém může šikovně stále rozšiřovat i pro širší publikum ;)

Nebojte se napsat, pokud by něco zlobilo, pochopitelně doporučuji si před operací udělat zálohu webu i databáze ;)

Mnoho zdaru všem a dejte vědět, jak jste dopadli ;)

Komentáře

postPřidat komentář

Nebyly přidány žádné komentáře.