Strukturovaně o mně z roku 2008

Kategorie: Všeobecně
Strukturovaně o mně z roku 2008

Strukturovaně o mně - z roku 2008 ;)

Informace o zaměstnání

Funkce: manipulační technik

Byl jsem normálním dělníkem ve výrobě jedné nejmenované firmy s lidmi dobrými i špatnými, mou náplní se stal stroj jediný svého druhu, jemuž se tam říká "parník".

Hlavní pracovní náplň: udržet stroj (parník) v chodu a zajistit dostatek balicího materiálu, kočírovat (vést/motivovat) lidi a uspořádat si pracoviště tak, aby vše bylo, jak má být (interní regule k uspořádání pracoviště, rozeznatelnost polotovarů od hotových finálních dílů k expedici atd.).

Tato práce nikdy nebyla tak lehká, jak se zprvu zdála a postupně se mi dostává oné netoužené a nekýžené potupy, o jaké se mi snad ani nesnilo (kdyby tak aspoň přitlačili na platu, aby člověk tu práci dělal rád, byt' hekticky ! ).

Oddělení nebo pracovní skupina

Odd a skupinu raději vynechám (to by byla moc jasná nápověda pro mé kolegy a kolegyně, takhle mají víc co dělat, než poznají, kdože vlastně jsem!)....

Oblíbené odkazy

  • http://www.daniellanda.cz
  • http://http://efantasi.blog.cz/0703/zlaty-drak.
  • krysar.blog.cz/.
  • peklo100-marty.webzdarma.cz .

Kontaktní informace

webazantmarty(zavinac)gmail.com

Napište, bude-li vás něco zajímat, rád zareaguju, bude-li to mít smysl!!! Případně mi zde na foru zanechte vzkaz a já si jej přečtu hned, jak na to budu mít čas! Novinky budu psát (možná) v sekci novinky na fóru!!!

Adresa v síti WWW

-nejste tady náhodou? ;-)

Telefon do zaměstnání

Ten Vám sem nedám. Bůh ví, kde budu za rok či dva....

Aktuální projekty

  • Stačí bohatě studie jazyka html!
  • Aktivní účast v pozici "mluvky" v Perla Group!!!
  • Správa dvou fór a dvou serverů spojená s psaním příběhu k jedné hře!
  • Zpracovávání smluv a drobné poradenství v oblasti PC (počítačů),softwaru(programů, oper. systému atd.), psaní příběhů z různých podnětů atd....

Životopisné informace

Nejsem svatoušek ani andílek, jak už mi taky bylo řečeno, jsem jen člověčina ulítlej na pár obyčejných věcí a to těch moderních - mobil, PC a jen občas televize, hlavně už se těším na notebook v červnu - snad! Jsem divoch a smilník, ale nesmělý a opatrný, nebot' zkušenosti v životě člověka předělají poměrně dost, ale jsme na Světě ne proto, abychom plakali, ale proto, abychom se smáli!!! Pro případné zájemkyně uvádím, že zatím snad ani nepomýšlím na sňatek!!! Ale o známost zájem mám!

Co jinak dodat? Jsem poměrně dost velký nervák, ale snažím se většinu věcí již řešit smíchem, když to jde, mně to za to rozčilování nestojí!!! Umím být romantik i zatrpklý mladík a jsem velmi citlivý, mnoho vztahů ale na mé citlivosti vůči dívkám ztroskotalo, a propo nebud'te na mne tak moc milé a nebojte se se mnou si něco začít, já se jen tak při rozchodu nezhroutím!!! Jo a abych nezapomněl, jsem strašně tvrdohlavej a to dost! Ale zase si občasně aspoň nechám poradit! Tak to jsem já ve zkratce...

Osobní zájmy (něco málo i v projektech výš!)

  • četba sci-fi a dobrodružné či hororové literatury!
  • PC a internet-styky s lidmi a programy (stylistika, web aj.)...
  • Cykloturistika a squash-rekreačně!...

Něco Vás zaujalo a není to tady? Víte o něčem, co mě baví a chcete se na to zeptat? Pište a ptejte se ;)

Díky za přečtení Marty9xxxx

Komentáře

postPřidat komentář

Nebyly přidány žádné komentáře.