Narodil jsem se podruhé

Kategorie: Všeobecně
Narodil jsem se podruhé

Na Silvestra si člověk dá mnoho nejasných i těch jasných předsevzetí a nakonec jen málokdo si vše splní ;) :D

Já ale zmiňuji, že jsem se zařekl - takhle už ne ;)

Po pravdě, 1.1.2016 jsem se podruhé narodil a ať je to ve všech detailech ;) A to přesně v 1:57 ráno, kdy mě podruhé nahodili v nemocnici na Praze 1 a mě nezbývá, než poděkovat lékařskému týmu za tak aktivní přístup i za cenu podrcení žeber... (Ne, fakt neberu, že je to samozřejmost ;) )

Situace byla následující: jelikož mě chytl nečekaně záchvat (epileptický, netušil jsem, že jej mám, kdo mě zná, ví ;) ), o kterém jsem nevěděl a neměl jak mu předejít, bylo nutno se o mě postarat a alkohol v maximální koncentraci různých složení tomu nepomohl... Zapadlý jazyk v pádu k zemi v šoku a oči v sloup, k tomu aktivní přístup ochranky jednoho z hotelů na Praze 1... Jen jednu věc poprosím své čtenáře: Pokud někdo "křečuje"- má dost silné křeče a nevypadá to, že by jen tak povolil, ne vždy je moudré tohoto člověka, zalehávat či vlastním tělem fixovat... Důležité je, odstranit nebezpečné předměty z jeho blízkosti, eventuelně i v jeho křeči jej odtáhnout dále od schodů atp. čili od věcí, jež nemůžeme přesunout sami... aby se nezranil, nezpůsobil si další nenucené šrámy.

Paní zubatá měla zas jednou smůlu, ale pravdou zůstává, že legrácky na účet zubatý už nejsou to co dřív, málem jí to vyšlo a smrti se bojím víc než čehokoliv jiného... :(

Předsevzetím budiž malounko víc omezit nekontrolované pití tvrdého na minimum a srovnat i pití piva tak, abych si víc pamatoval než nepamatoval ;) Pak ještě taky hlídat, aby se záchvaty neprojevovaly často ;) S epilepsií, pokud by byla potvrzena, se práce hledá dost blbě!

Díky za přečtení Marty9xxxx

Komentáře

postPřidat komentář

Nebyly přidány žádné komentáře.