Malé shrnutí roku 2019

Kategorie: Všeobecně
Malé shrnutí roku 2019

Inspirace a shrnutí roku 2019 od Posledka po dnešek :)

Zdravím všechny mé přívržence a tímto se omlouvám za dlouhou nečinnost, ale bohužel jisté osobní důvody mne nyní navíc odbouraly na určitý čas a kompletně restartovaná psychika je nyní dobrý základ na to, abych začal skorem jinak a lépe ;)

Co jsem zatím stihl?

Naposledy jsem pro mnohé uživatele a uživatelky zkoušel efektivní eshop a došel jsem nakonec na lepší u Quickcard, ovšem jen zpola ;) Nevyhovoval mi tam český překlad a ve chvíli, kdy jsem se na něj vrhl sám, jsem nakonec zjistil, že to není tak jednoduché a naplno mě také pohltily nejen rodičovské, ale i pracovní povinnosti ;) Za mě ale Quickcard jednoznačně jako lepší forma dostupného (zdarma) eshopu na stránky včetně dolazení chybiček a dostáhnutí různých pluginů. Ať už Zencard či obdobné systémy mi tolik neseděly, ale to je ovšem otázka vkusu a cíle, jak se s tím budete v závěru chtít poprat, aby to vypadalo a bylo to takříkajíc "K světu ;) " Netvrdím, že hned, ale zvažuji jej jako možný "zapůjčený" plugin pro Sunlight ;)

Neopomenu zmínit ani náš gastrokorporát, kde nám perličkami "zpříjemnili" práci a ač netušíc, zjistil jsem, že musíme dělat na čas stejnou práci, i když snad i za méně peněz... A že to "potěší" ... :D Takže ona společnost za vlastní chybu dostane tučný "kopanec" za porušení pravidel a chce šetřit tak, že nakonec si najde cestu, jak potrestat zaměstnance, co by se rozdali, jen aby byla práce hotová a odcházeli domů s čistou hlavou? To je krásné vyjádření díků za to, že v sezónním období jsme "lítali v potu krve" a dotahovali zakázky za jiné jen proto, abychom v závěru roku byli takto "štědře odměněni". Vážně jsme si celý rok nepřáli nic jiného a to si paní šéfová ještě přisadí, že když už máme hotovou tu svou práci, jdeme dělat ještě jinam na jiná oddělení, protože tam potřebují pomoct a že tam jindy; a to velmi často; nedělají všichni, ale jen část, je naprosto v pořádku :(

V závěru, ano vytěžuje mne i Marty junior a to vždy jednou měsíčně na víkend i déle, pokud to jde, jako v případě velkých prázdnin, a také bych se rád dostal opět k další výuce programování, pokud už se situace uklidní natolik, aby se to dalo zvládat ;)

Vize? Vlastní kalendář s poznámkami, Určitá forma vzhledu pro gameweby a uvidíme, co ještě přinese vlastní nápaditost ;)

Edit by 30.12.2019, time: 21:15 : Opraveny hrubky :) Omluva, chvátal jsem a neměl moc času ;)

Komentáře

postPřidat komentář

Nebyly přidány žádné komentáře.