Sestřih informací o mě z roku 2017

Kategorie: Úvod blogu
Sestřih informací o mě z roku 2017

O mně beze mě :D

Jsem 85 ročník ve znamení Vah.

Vše důkladně a dlouho zvažuji, než udělám krok kupředu a přiznávám, že změny snáším dosti nelibě, pokud jde o zavedené postupy a někdo se mi je snaží pozměnit k obrazu svému a inovovat mou zaběhlou a efektivní formu tvorby nebo uspořádání nejen v životě!

Nezapírám, že mé reakce mohou mnohdy působit tak, že nejsem daleko od toho člověka, co ke mně špatně vyjádří svůj názor, zaškrtit či mu jinak pomyslně ublížit, ovšem kritiku ke své osobě jsem se naučil snášet a jsem ochoten si něco z této kritiky převzít a pracovat na svém zlepšení!

Rád nosím hlavně černou barvu v kontrastu s červenou nebo bílou, nepohrdnu modernějším oblečením a osobně nelpím na nejmodernějších značkách jako Adidas, Nike, Puma a podobně. Můj styl oblékání některé může odradit a jiné zaujmout, rozhodně se kvůli přátelům nemohu jen tak promenádovat ve společnosti nejen v jimi schváleném oblečení, základem je, že mne vždy berou takového, jaký jsem, jinak prostě přátele vysazené čistě na vkus a módu nevyhledávám!

Mezi mé dobré vlastnosti patří jistě smysl pro zodpovědnost, nasazení pro konkrétní věc a obětavost pro společnost, ve které pracuji, stejně tak komunikativnost nejen po telefonu, ale i dopisní cestou, emaily či osobními

rozhovory! Vždy se snažím svou slovní zásobu kladně a dlouze rozvíjet a snažím se vždy v potřebném rozsahu

vyjadřovat tak, abych své postavení reprezentoval. Práci a dané téma nebo názory se snažím posuzovat nejen jako profesionál, pokud jde o obory, které mne zajímají či kterým rozumím, ale také jako člověk na druhé straně, ať už klient, zákazník, konzument či host restaurace nebo gastronomie kompletně!

Vždy vyjádřím názor tak, jak jej vidím, snažím se být taktní, ale věcný a stručný.

Špatné vlastnosti jsou spíš v příliš velké stručnosti i ve zcela zbytečných případech a hlavně menší trpělivost, jde-li

o činnost, jež mi očividně skutečně dlouhou dobu nejde!

Chcete-li mě poznat blíž, neváhejte mi položit dotaz do v potřebné zmínce k článku a já jej v případě času zodpovím ;)

Díky za čas a přečtení Marty9xxxx

Komentáře

postPřidat komentář

Nebyly přidány žádné komentáře.