Aktualizované O mně

Kategorie: Úvod blogu
Aktualizované O mně

Výstih autora a zaměření stránek a něco málo i o drobnostech kolem nových funkcí atd... ;-)

Určitě se sluší na úvod se malinko představit :)

Je mi ... (ročník 85 ;-) ), jsem zapálený do poznávání tvorby a údržby web systému a aplikace jako takové... Takový neustálý programátor začátečník ;)

Svůj půvab to u mě samozřejmě našlo ... asi jako u většiny, na webu www.jakpsatweb.cz a definici či snad lepšímu popisu toho, co lze jen tak "zbastlit" za pomoci základů :) Když jsem nakonec okusil i taj PHP nejen díky studiu fóra nejen na jakpsatweb, napadlo mě jít do hloubky ... Každý rozumný programátor webu Vám řekne totéž... Pokud nechceš velkoformátový projekt, ať už klanový web či snad inzertní systém, stáhni a studuj redakční systém (RS - moderním trendem nyní jsou RS v OOP - Objektově Orientovaném Programování alias třídění všeho dle toho, co to vlastně dělá a co je to zač... ;) ) S ohledem na to, že si už některé věci mohu "dopsat" i sám, je pro mě daleko ideálnější sáhnout už po hotovém řešení ;) Navíc se stále lépe a více učím ;) Webový systém - Redakční systém - Je stále aktualizovaný v možných intervalech a dotvářet pro něj "své" funkce je zdánlivě jednoduché při pochopení jeho chodu ;) K jeho stažení a bližšímu výstihu prosím využijte odkazy dole ;) Na konci článku ;)

Pokud jste zaběhli odjinud, třebas přes můj odkaz na tento webblog, mělo to nejspíše důvod v tom, že jinde za komunikaci mezi námi chtěli jakýs takýs poplatek a zde je to pod podmínkou registrace vlevo/vpravo Vaším oblíbeným nickem - přezdívkou zcela gratis ;) Nutit Vás ale do registrace přirozeně nemohu ;) A psát se tu též dají soukromé zprávy ;) :D

Co si rád poslechnu? Řekni mi, co posloucháš a já Ti povím, co z toho mi nesedí :D Ale opravdu ;) Já mohu od každého trochu a vždy musí být nálada nebo aspoň chuť si danou muziku poslechnout ;) Nepohrdnu českou i zahraniční rockovou, hardrockovou i popovou scénou, neurazí mě ale ani heavy metal, klasika a při vyjímečných situacích ani lidovka a jasně beru i klasiku ;) Co nesnáším, je vnucování stylu Tvého... PROSÍM... Jdi s tím někam hodně daleko a snad i hluboko :D Jak píšu, chce to čas i náladu a ta není hned ;)

Kniha... Mám rád příběh, děj, motivaci a vcítění... a neskutečnou fantazii :) Pokud mě děj příběhu chytne, zapomenu na okolní svět v realitě a povinu se do děje ;) Cokoliv Vás ohledně tohoto zajímá, nebojte se zeptat ;)

Mimo web tvorbu a hudbu či dobrou knížku se rád projedu na kole anebo jen projdu s dobrým úmyslem se vyvětrat a načerpávat i inspiraci k tomu, co tvořit ;)

Nepohrdnu lahodným chmelovým mokem a sklenička dobrého vína (ne, znalec nejsem ;) ) mě také neurazí ;) Rád vypiju i dobrou kávu a pokud mohu své chuťové buňky "potrápit" dobrým jídlem, ať už zákuskem či hlavním chodem, udělám to velmi rád. Osobně se snažím páchat "zvěrstva" i v kuchyni, ale ne vždy to stojí za to, jindy hlad je lepší kuchař než má představa o jídle :)

Co víc? Jsem ve znamení Vah ovlivněných Vodnářem, čínské znamení sedí Buvol, to už odpovídá samo za sebe ;)

Budete-li chtít, nebojte se zeptat ;)

Systém RS, na kterém nyní žije můj web, ale i Podporu, diskusi a doplňky ke stažení naleznete na oficiálních webových stránkách sunlight.shira.cz.

Komentáře

postPřidat komentář

Nebyly přidány žádné komentáře.